Over de test

SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test.
Gevalideerd door het RIVM & de WHO.

Icon

In het kort

Wij testen door middel van een “nasofaryngeale swab”, oftewel een lange wattenstaaf die door het neusgat het monster afneemt bij de patiënt.

De patiënt blijft in de auto zitten wanneer de test wordt afgenomen, om verplaatsing zoveel mogelijk te beperken.

De handeling duurt enkele seconden, waarna de uitslag binnen een kwartier bekend is en direct naar de patiënt wordt gemaild.

Let op: Testen zonder afspraak is niet mogelijk.

Icon

Kenmerken SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test

De SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test is ontwikkeld als samenwerkingsverband tussen SD Biosensor en Roche Diagnostics. Deze test heeft een CE-certificering en is met een sensitiviteit van 96,52% en specificiteit van 99,68% zeer betrouwbaar. Inmiddels is deze test ook gevalideerd in verschillende internationale studie, waaronder die van de WHO. Op dit moment vindt in samenwerking met het RIVM bij het Erasmus MC een bruikbaarheidsonderzoek plaats om te bepalen onder welke omstandigheden en bij welke populatie deze SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test maximaal kan worden ingezet.

Sinds eind september wordt deze test ook wereldwijd door talloze officiële gezondheidsorganisaties ingezet in de strijd tegen Covid-19, waaronder ook door verschillende instanties in Nederland.

Wij vertrouwen er op dat deze informatie u voldoende vertrouwen geeft dat MJ Care Facilities B.V. de SARS-CoV-2 Rapid Antigen test op een verantwoorde wijze kan inzetten.

Assayformaat Laterale flow-test/immunochromatografie
Instrument Nee
Testduur 15-30 minuten
Specificiteit 99,68%
Gevoeligheid 96,52%
Antigeen N
Monstermateriaal Nasofaryngeale swab
Reagentia mAb anti-COVID19-antilichaam, mAb anti-kippen-IgY, mAb anti-COVID-19-antilichaam-goud-conjugaat, gezuiverd kippen-IgY-goud-conjugaat

Vragen?

Wilt u als werkgever uw personeel laten testen, wilt u een vast tijdsblok bij ons reserveren of heeft u een andere vraag?

Vul het contactformulier in.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Let op: Testen zonder afspraak is niet mogelijk.

Bedankt voor uw bericht. Wij hebben het ontvangen.
Oeps. Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
pum-1247