Over ons

Covid Sneltestpunt.

Icon

Aanleiding

Als ondernemers in het Haagse, hoorden we steeds vaker geluiden van collega ondernemers dat de lokale bedrijven naast een lagere omzet ook te maken kregen met uitval van personeel. Wegens drukte bij de GGD moest men soms wel 5 dagen wachten op een test en men werd het hele land werd doorgestuurd op zoek naar een testlocatie. Naast een groot praktisch probleem, is dit ook een extra financiële strop, want personeel wat thuis zit moet wel gewoon worden doorbetaald. De winter is nog lang en het griepseizoen nog niet eens begonnen.

Onderdeel van de oplossing

Wij besloten dat we niet langer lijdzaam wilden toezien op dit groeiende probleem. Vastbesloten om onderdeel te worden van de oplossing zijn hebben we een samenwerking opgezet met huisartsenlaboratorium en korte tijd later was COVID sneltestpunt geboren.

Doel

Ons doel is om de Haagse werkgevers te ondersteunen. Door snel te kunnen testen willen we de beroepsbevolking in Den Haag zoveel mogelijk aan het werk houden, zodat onze lokale economie niet nog hardere klappen krijgt dan nu al het geval is. Als het een succes is, willen we dit initiatief ook beschikbaar maken in andere steden.

Partners

Dit initiatief was nooit mogelijk geweest zonder de inzet van een aantal cruciale partners. Wij zijn erg dankbaar voor hun geloof in dit project en dat zij samen met ons onderdeel wilden worden van de oplossing.

Medische expertise, opleiding & certificering: Huisartsenlaboratorium SALT

Locatie: Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade

Techniek: TPM Groep

Online Marketing: Modern Media Hub

“Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”.

Initiatiefnemers:

Marja Hillebrand & Michaël Naulais

Vragen?

Wilt u als werkgever uw personeel laten testen, wilt u een vast tijdsblok bij ons reserveren of heeft u een andere vraag?

Vul het contactformulier in.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Let op: Testen zonder afspraak is niet mogelijk.