Maak gebruik van de financiële tegemoetkoming van de overheid

Richt uw eigen teststraat in op uw bedrijfslocatie. Wij ontzorgen u volledig.

Icon

Wilt u het virus buiten de deur van uw bedrijf houden, maar is het een logistieke uitdaging om uw personeel naar een testlocatie te sturen?
Geen probleem. Wij testen uw personeel preventief in uw eigen bedrijf met onze mobiele testlocaties.
Deze mobiele testlocaties voldoen aan dezelfde strenge regels als de vaste testpunten. Zo krijgt u snel duidelijkheid en kan uw personeel gewoon weer aan de slag (op anderhalve meter afstand).

Per 1 februari is er €450M vrijgegeven door de overheid om de kosten van periodiek en preventief testen voor werkgevers die niet kunnen thuiswerken te drukken. COVID Sneltestpunt voldoet aan de eisen om in aanmerking te komen voor deze financiële steun. Neem contact met ons via onderstaand emailadres of telefoonnummer om de mogelijkheden te bespreken; wij zijn binnen enkele dagen operationeel op locatie!
Voorkom het risico dat de overheid uw bedrijf 14 dagen sluit wegens een cluster of brandhaard. U kunt het virus te slim af zijn door uw personeel preventief, periodiek te laten testen, bijvoorbeeld elke week. Zo grijpt u het virus bij de kraag voordat het zich in uw organisatie kan verspreiden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, mail ons op [email protected] of bel 06-14767238