Rapide. Fiable. Sûr. Préventif

NIEUW! PCR-sneltest.

Uitslag al na 1 uur met officieel reiscertificaat.

Geen stress meer voor het plannen van een PCR-test voor je reis.

Planifier votre rendez-vous
RESERVEZ DES TESTS MOBILES

Horaires d’ouvertures

Open 7 dagen per week
Maandag t/m Vrijdag 8:30 – 17:30
Zaterdag & Zondag 10:00 – 15:00

SITES

La Haye
Mercure Hotel Den Haag Centrum
Schedeldoekshaven 60
2511BW Den Haag

Amsterdam
Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Oudezijds Achterburgwal 168
1012DW Amsterdam

Op het terrein van uw bedrijf:
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bienvenue au point de test rapide COVID

Voor alle leeftijden, ook preventief! Bekijk onze testen:

PCR-sneltest

 • Reiscertificaat per e-mail

 • Uitslag na 1 uur

 • € 107,- incl. BTW

 • Leverancier: Abbott

 • Analyse: ID NOW instrument by Abbott

Planifier votre rendez-vous

Antigeensneltest

 • Certificaat per e-mail

 • Uitslag na 15 minuten

 • € 67,- incl. BTW

 • Leverancier: Roche Diagnostics

 • Speciale test voor kinderen t/m 12 jaar

Planifier votre rendez-vous

Reispakket

 • Zowel een negatieve uitslag van PCR als van een antigeensneltest nodig om te reizen? Boek ons combinatie pakket!

 • € 159,- incl. BTW

Planifier votre rendez-vous
Icon

FAQ

Wanneer u coronagerelateerde symptomen vertoont, kunt u zich zo spoedig mogelijk laten testen.

Als u een negatieve antigeensneltest moet uitvoeren voor een evenement of reisdoeleinden, kunt u 24 uur voor de activiteit een afspraak maken.

Als u in contact bent gekomen met een besmet persoon, gaat u in quarantaine en laat u u zich na 5 dagen testen (eerder als u symptomen ervaart). Zich direct laten testen na de melding heeft weinig zin aangezien het coronavirus tijd nodig heeft om te incuberen in het lichaam.

Ja. Naast PCR-tests in het laboratorium kunnen ook antigeenassays worden geboden als sneltests in een setting nabij de patiënt. De SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test is een snelle chromatografische immunoassay die bedoeld is voor de kwalitatieve detectie van specifieke antigenen van SARS-CoV-2 die aanwezig zijn in de humane nasofarynx. Deze test is ervoor bedoeld om antigeen afkomstig van het SARS-CoV-2 virus te detecteren bij personen van wie wordt vermoed dat ze COVID-19 hebben. Net zoals het geval is bij laboratoriuminstrumenten detecteert het product een SARS-CoV-2 antigeen, namelijk de nucleoproteïne. Het kan daarom worden gebruikt om vast te stellen of een persoon geïnfecteerd is met SARS-CoV-2 door een kwalitatief resultaat te verstrekken dat bestaat uit gekleurde banden die duiden op de aanwezigheid van SARS-CoV-2 antigenen.

Ja. Wij testen ook preventief, zodat u het virus zoveel mogelijk buiten de deur houdt. Met onze mobiele testlocaties kan dat zelfs op locatie bij uw bedrijf worden geregeld. Neem voor de tarieven en mogelijkheden contact met ons op via info@covidsneltestpunt.nl of bel 06-14767238

Ce sont des symptômes similaires à un rhume (nez qui coule, éternuements, maux de gorge), toux, oppression thoracique, fièvre ou perte soudaine de l’odorat et / ou du goût.

U bent niet besmet met het coronavirus. U kunt in principe als gewoonlijk naar werk, naar school en op reis. U dient wel een opgelegde quarantaineperiode eerst af te maken in het geval u in contact bent geweest met iemand die positief is getest.

Les mesures générales s’appliquent toujours : gardez une distance de 1,5 m (6 pieds) des autres, ne pas serrer la main, laver les mains souvent avec de l’eau et du savon, porter un masque dans les espaces publics, tousser dans votre coude et rester chez vous autant que possible.

U bent besmet met het coronavirus. Om verdere verspreiding te voorkomen, moet u in thuisisolatie. U bent verplicht een aantal regels vanuit het RIVM op te volgen tijdens uw quarantaine. De regels vindt u hier: https://lci.rivm.nl/informatiepatientthuis

U kunt binnenkort worden benaderd door de GGD voor bron- en contactonderzoek. Deel uw uitslag met uw directe omgeving en mensen met wie u recentelijk in contact bent geweest. Quarantaine betekent niet dat u er nu alleen voor staat: vraag wanneer nodig om hulp bij uw naasten en/of uw huisarts.

Pour toute question complémentaire, vous pouvez appeler le numéro national des services de santé néerlandais (GGD) 0800-1351, ou local pour la région La Haye / « Haaglanden » 088 35 50 100.

Contactez immédiatement votre médecin !

U maakt een afspraak via de website. Vervolgens komt u met de auto naar de testlocatie. De test wordt in de auto afgenomen. Nadat de analyse is uitgevoerd krijgt u de uitslag per email toegestuurd.

De SARS-Cov-2 Rapid Antigen Test is zeer betrouwbaar en goedgekeurd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). De test heeft een CE-certificering, een sensitiviteit van 96,52% en specificiteit van 99,68%.

Depuis fin septembre, ce test est également utilisé dans le monde entier par de nombreuses organisations de santé officielles dans la lutte contre le COVID-19, y compris par diverses autorités aux Pays-Bas. Le test est validé par les services de santé néerlandais « RIVM » et approuvé pour une détection préventive d’infection du coronavirus.

Nee dat is niet mogelijk. Eventueel kunt u op de parkeerplaats bij de teststraat een afspraak inplannen via de website als er ruimte voor is in de agenda.

Bij een negatieve test worden uw gegevens na 14 dagen verwijderd. Bij een positieve test zijn wij verplicht uw gegevens door te sturen aan de GGD voor bron- en contactonderzoek. Lees de privacy statement voor alle informatie omtrent uw persoonlijke gegevens.

Ja. Geef het aan bij de zorgverleners die de test afnemen of stuur ons een berichtje via het contactformulier.

Dat is geheel afhankelijk van het land van bestemming. Controleer vooraf goed aan welke voorwaarden u moet voldoen om toegelaten te worden, een actueel wereldwijd overzicht vindt u op https://www.iatatravelcentre.com/world.php. Landen die een ‘Antigen Test’ vereisen, kunt u met deze test betreden.

Let op: als een PCR-test vereist is voor toelating, is onze verklaring niet voldoende. Ook als u nog een opgelegde quanrantaineperiode moet afmaken, kunt u niet op reis. De volle verantwoordelijkheid voor het uitzoeken van de juiste vereisten voor toetreding in het land van bestemming ligt altijd bij de reiziger.

Ja. Vul het contactformulier in, dan bellen wij u spoedig terug om een passende oplossing te bespreken, zoals vouchers of een tijdslot in de teststraat voor uw werknemers.

Vanwege de veiligheid vragen wij u om indien mogelijk met de auto te komen. Als dit echt niet lukt, mag u ook lopend of met de fiets naar ons toe komen. Wij vragen u om een mondkapje te dragen wanneer u zich op het terrein van de teststraat bevindt.

Onze protocollen en veiligheidsvoorschriften zijn in overleg met huisartsenlaboratorium SALT tot stand gekomen en zijn afgestemd met de GGD Haaglanden. Deze worden dagelijks geevalueerd voor optimale kwaliteitsbewaking. De sneltest die wij gebruiken behoort tot de meest betrouwbare in de markt op dit moment. Meer informatie vindt u onder het kopje ‘over de test’.

Remplissez le formulaire. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om u verder te helpen.

Diffusion NOS: un résultat corona avec ce test dans les 15 minutes, comment est-ce possible?

sneltest
Planifier votre rendez-vous

Avez-vous une question pour nous?

En tant qu’employeur, souhaitez-vous faire tester votre personnel, souhaitez-vous réserver un horaire fixe avec nous ou avez-vous une autre question?

Remplissez le formulaire.

Nous vous contacterons dès que possible avec la réponse.

Attention: un test sans rendez-vous n’est pas possible

Point Test Rapide COVID

Planifier votre rendez-vous